SIF arrangementer

Koncertudvalget arrangerer løbende koncerter og shows. Årligt gennemgående er julekoncerten med Jesper Lundgaard i Jysk Musikteater.


Vores formand for Koncertudvalget Erik Isager har meddelt mig at han grundet helbredsmæssige årsager, ikke længere ser sig i stand til at fortsætte sit arbejde i udvalget. Erik har igennem 51 år haft ansvaret for vores Koncertudvalg, et udvalg der igennem årene har bidraget med et millionbeløb til Silkeborg Idrætsforening, og dermed har været en væsentlig indtægtskilde.

Jeg vil her benytte lejligheden til at sige Erik tusinde tak for den kæmpe indsats han har gjort, samtidigt med at jeg har fuld forståelse for hans beslutning.

Koncertudvalget som nu består af Kirsten Folke, Doris Trangbæk, Else Skov, Søren Johansen og Claus Nollin ønsker alle at fortsætte arbejdet i Koncertudvalget. Det er aftalt med udvalget, at vi alle vil se efter en ny mulig formand, en formand der har interesse og indsigt i at arrangere koncerter, være kontaktperson til bookingbureauerne og have fingeren på pulsen. Alle øvrige praktiske opgaver varetages af Koncertudvalgets medlemmer.

Jeg vil derfor også her anbefale at I alle vil være behjælpelig med denne opgave, så vi hurtigst mulig kan finde en erstatning for Erik Isager. I er velkommen til at kontakte mig med mulige navne.

Poul Hansen

Hovedformand