Fodbold

Velkommen

Silkeborg IF Fodbold er Silkeborg områdets fodbold flagskib. Vores ambition er, at så mange som muligt får mulighed for at spille fodbold uanset alder og niveau. Herudover er det vigtigt for os at være et samlende punkt for alle kommunens klubber samt bakke op om de andre fodboldklubbers aktiviteter og værne om det generelle gode fodboldmiljø i området.


SIF har godt 25 hold, inklusiv bredde og elite, i aldersgrupperne fra fodboldleg på U6 over Parasport og til Oldboys. Det er vigtigt for os, at alle spillere føler sig som en ligeværdig del af fællesskabet og er gode klubkammerater samt lever op til de kodeks vi har i klubben.

Alle informationer og kontaktpersoner kan også findes på vores hjemmeside her: silkeborgiffodbold.dk

Silkeborg IF breddeafdeling har et tæt samarbejde med den professionelle del af klubben Silkeborg IF A/S https://www.silkeborgif.com/
Som medlem i SIF Fodbold har du gratis adgang til Superligaholdets kampe på Jysk Park.

Oldboys og Gåfodbold

SIF Fodbold Old Boys er en underafdeling af Silkeborg IF Fodbold, som er Silkeborg områdets fodboldflagskib.

Udover fortsat at kunne spille fodbold i Silkeborg IF Fodbold, kan man også spille fodbold i SIF Fodbold Old Boys.

Når man fylder 32 år, kan man melde sig ind i SIF Fodbold Old Boys afdelingen.

Vores ambition er, at så mange som muligt får mulighed for at spille fodbold uanset alder og niveau. SIF Fodbold Old Boys har 7 mandshold og 11 mandshold.

Som nyeste aktivitet spilles nu også Gå-fodbold for dem, der har nået en alder, hvor det traditionelle fodboldspil er blevet for fysisk belastende, men hvor interessen for fodbold, motion og fællesskab fortsat er til stede.

Desuden arrangerer SIF Fodbold Old Boys en række arrangementer, bl.a. i forbindelse med Riverboat Jazzfestival, en årlig golfturnering samt andre sociale aktiviteter.

Kontakt SIF fodbold

Her vil din forespørgsel blive sendt videre til den rette person.