Klatring

Velkommen

Silkeborg IF Klatring er en centralt beliggende klatreklub i hjertet af Silkeborg. Som udgangspunkt er vi en boulder klub. Det vil sige, vi klatrer i maks 4 – 4,5m højde, uden sikring, men med faldunderlag. Vi kan tilbyde god motion til både krop og sjæl, et miljø der ikke er aldersbestemt samt en fantastisk stemning.

Klubbens fysiske rammer dækker over et boulderrum, bouldervægge og en lang travers. Dette skaber et godt rum for bevægelse, kreative idéer og ikke mindst fede udfordringer for klubbens medlemmer.

Om du er erfaren klatrer eller blot nysgerrig, så opfordrer vi til at du skriver til os og aftaler en besøgsaften i klubben, så vil vi gøre alt for at give dig, og muligvis dine venner, en god oplevelse i Silkeborg IF Klatring.
Vi hører til i fællessalen i kælderen på TH Langsskoler på adressen: Skoletorvet 1, 8600 Silkeborg. Vi glæder os til at se dig på væggen!

Åbningstider: mandag, onsdag og fredag kl. 16.30-19.00.

Bestyrelsen

Formand

Lasse Høgholm Jonassen

Næstformand

Mikkel Grothe

Kasserer

Jesper M. Clausen

Best. medlem

Nikolaj Linnebjerg

Best. medlem

Hilde Bjerkhagen

indmeldelse

Vi er glade for din interesse i SIF Klatring.

Nedenfor er et link til vores indmeldelsesblanket, hvis du ønsker at blive medlem sker det ved at udfylde denne og enten sende den på mail, eller printe den og aflevere den i klubben.

Kontakt os

Du skal altid være velkommen til at kontakte Silkeborg IF klatring hvis du har nogle spørgsmål.